Krovstvo ŽLOTA
Domov Načrt strani Kontakt
Splošna gradbenana višinska dela, toplotna in hidroizolacija
Poklieite 041 633 715


ZASTOPSTVO KROVSTVO KLEPARSTVO ŽLOTA Tondach , Gerard , Esal ANHOVO , Creaton , Bramac , MetroBond , Trimo , Termotop in Roser
    Splošna gradbenana in višinska dela

 
 

Smo podjetje, ki ponuja rešitve s področja krovstva in stavbnega kleparstva. Ponašamo se z strokovnostjo in natačnostjo pri vseh krovskih delih,tako na strehi in samem zavarovanje delovišča, ter oseb. Zagotovimo varno ter strokovna krovska dela Po želji pa vam pomagamo urediti Eko kredit za odstranitev azbestne kritine ter toplotno izolacijo vaše strehe.
Zagotovimo varno ter strokovna krovska dela z zavarovanjem dela na strehi ter krovskem delovišču . Za te potrebe imamo tudi vse tehnične stroje( dvigalo )

Zagotovimo varno ter strokovna krovska dela z zavarovanjem dela na strehi ter krovskem delovišču . Za te potrebe imamo tudi vse tehnične stroje( dvigalo )

Zagotovimo varno ter strokovna krovska dela z zavarovanjem dela na strehi ter krovskem delovišču . Za te potrebe imamo tudi vse tehnične stroje ( dvigalo )

Za delo na višini uporabljamo digalo ,delaci ( krovci ) pa so ustrezno zaščiteni

 

 
BRAMAC
TRIMO ESAL ANHOVOTONDACH  
CREATON
METRO BOND
TERMOTOP
GERARD  
Reference

Eko kredit
EKO Kreditni za obnovo streheZnašo pomočjo do EKO Kredita za odstranjevanje AZBESTA  ter TOPLOTNO  izolacijo vaše strehe

Kontakti
ŽLOTA Ismet Hamulić s.p.
Pot na Rakovo jelšo 351 /a
1000 Ljubljana Slovenija
gsm: 041 633- 715
tel: 01 429 11 31
fax: 01 429 71 28
info@krovstvo.eu
zlota.sp@siol.net